Kommerciel søfart

Med et omfattende produktprogram inden for marine anvendelser mellem 100 hk og 900 hk tilbyder Volvo Penta drevsystem og motorer til fremdrift, hjælpeaggregater samt komplette marine generatoranlæg

I mere end 100 år har Volvo Penta sammen med operatører, konstruktører og OEM’er forbedret tilbuddene til det marine marked. Volvo Penta er og fungerer som en uafhængig leverandør for at støtte kunderne i alt lige fra projektplanlægning til installation og eftermarkedsservice.

Som autoriseret forhandler arbejder vi med en meget høj standard, udrustet med de rette værktøjer, og videreuddanner os kontinuerligt for at være opdaterede med de seneste tekniske løsningar. Alt for at sikre maksimal tilgængelighed.

Fremdriftsystemer til tung skibstrafik

Fremdriftsystemer til tung skibstrafik

Volvo Penta-programmet til den tunge industri består af produkter, der er ekstremt driftssikre, og som er konstrueret til at fungere, år efter år.

Flere oplysninger >
Generatoranlæg og hjælpemotorer til maritim brug

Generatoranlæg og hjælpemotorer til maritim brug

Samtlige af Volvo Pentas generatoranlæg og hjælpemotorer til marin brug giver pålidelig og brændstofeffektiv produktion af strøm til kraner, pumper, luftkompressorer og andet tungt udstyr.

Flere oplysninger >
Maksimal ydelse

Maksimal ydelse

Nøglen til funktionalitet, driftslevetid og ydelse findes i skibets motorer og drivlinjer.

Flere oplysninger >